Middag

Grillet kobra

1 Mins read

Første gang jeg fikk høre at noen hadde hatt grillet kobra til middag husker jeg at jeg rynket på nesa og tenkte: “hvem gidder å spise slange til middag?” Senere fikk jeg vite at dette var jo ikke kobra som i slangen, men et stykke marinert indrefilet av svin.

Dette kjøttstykket skaper en smaksfest og er en skikkelig hit på grillen. Server denne til venner og familie og skap en deilig grillmiddag alle vil sette pris på!

Grillet kobra (3-4 personer)

Ingredienser:

 • 800 g indrefilet av svin
 • 1 dl olje
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 ss limesaft
 • 2 ts chilipulver
 • 2 ts paprikapulver
 • ¼ ts oregano
 • ¼ ts rosmarin

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen olje, presset/finhakket hvitløk, limesaft og krydder i en skål.
 2. Rens indrefileten hvis den trenger det. Ha indrefileten i en pose sammen med marinaden og la den ligge minst 30 minutter, gjerne hele natta.
 3. Grill eller stek indrefileten til den er gjennomstekt.
 4. Server med poteter, salat, ris eller annet godt grilltilbehør.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394266ad11', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ekstra Saftig burger

1 Mins read
Burger er en skikkelig grillfavoritt nå på sommeren, og den beste burgeren er gjerne den man lager selv. Er dere ikke enige?… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394266d601', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Grillet Lammecarrè

1 Mins read
Lammekjøtt synes jeg er så undervurdert! Den gode smaken av lam smaker like fantastisk på grillen om sommeren som den gjør i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394266fd73', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: