LunsjMiddag

Lompepizza med kylling og pesto

1 Mins read

For alle de dagene du ikke har tid eller ork til å lage middag, lunsj eller kvelds, denne lompepizzaen lager du enkelt på under 20 minutter!

Lompepizza med kylling og pesto (4 pizzaer)

Ingredienser:

 • 4-8 lomper
 • Ca. 6 ss kesam uten smak
 • 2 ts hvitløkspulver
 • Ca. 150 g ferdig stekt kyllingkjøtt
 • 1 mozzarella ost

Pesto:

 • 1 ss pinjekjerner
 • ½ potte basilikum
 • 1 klype salt
 • Ca. 20 g parmesan, revet
 • 3-4 ss olje
 • 1 fedd hvitløk

Slik gjør du det:

 1. Ha basilikum, pinjekjerner og presset hvitløk i en morter eller en foodprosessor. Mos det godt sammen før du tilsetter olje til det blir en litt tynn masse. Rør til slutt inn parmesan og salt. Smak til med mer salt eller pepper så du får en perfekt pesto. Sett til side.
 2. Sett ovnen på 180 grader.
 3. Legg lompene på et stekebrett med bakepapir. For tykkere bunn bruker jeg noen ganger å legge to lomper på hverandre.
 4. Rør sammen kesam og hvitløkspulver. Spre hvitløksdressingen utover lompene. Topp med kylling i strimler, mozzarella og petso.
 5. Sett midt i ovnen i ca. 10 minutter.
 6. Server med en rask salat.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d6e870460', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d6e871ebe', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d6e873a05', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: