Middag

Søtpotet Nachos

1 Mins read

Søtpotet Nachos er et populært alternativ til de suksessrike gratinerte nachosene. Ved å bruke søtpotet som nachos blir middagen ørlitte granne sunnere, og enda litt rikere på smaken! Fantastisk som en erstatter for fredagstacoen, lørdagskosen eller torsdagsmiddagen!

Søtpotet Nachos (3-4 personer)

Ingredienser:

 • Ca. 500g søtpotet
 • 1 pk kjøttdeig
 • 1 pk kidney bønner
 • 1 stk spisspaprika  
 • 1 boks mais
 • 1 ss spiskummen
 • 2 ts cajennepepper
 • 1 avokado
 • 1 hvitløksfedd
 • ½ lime
 • 80-100g ost
 • 1-2 ss olje
 • 1 ss flaksalt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Vask, skrell og kutt søtpotetene i tynne skiver. Legg skivene ved siden av hverandre på et stekebrett. Ha litt olje og litt salt over. Stek midt i ovnen i cirka 20 minutter.  
 3. Brun kjøttdeigen i en stekepanne. Når kjøttdeigen er ferdigstekt tilsett kidney bønner, spisskummen og cajennepepper. Synes du det er for sterkt spe på med litt vann.
 4. Skjær spisspaprikaen i tynne ringer. Hell av vannet på maisen. Bland dette med kjøttdeigen.
 5. Kjør avocado, olje, lime og hvitløk i en food processor. Smak guaccamolen til med salt og pepper.
 6. Når søtpotetskivene er ferdig. Samle de i en ildfastform, midt på stekebrettet eller i en paiform. Ha kjøttblandingen over søtpotetene. Topp med revet ost og guaccamole.
 7. Sett tilbake i ovnen i 5-10 minutter, til osten har smeltet.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Quesadillas med kylling

1 Mins read
Disse quesadillasene med kylling er raske og smakfulle. De er perfekte til en rask lunsj eller en lett middag. Slik gjør du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a704305d3c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Tacokylling i form

1 Mins read
Tacokylling i form er en digg middagsrett som nesten lager seg selv. Med kjente tacosmaker blir dette en kjærkommen middagsrett som hele… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a70430833c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Asiatisk Inspirert Taco Vol.2

1 Mins read
Det å leke seg litt med fredagstacoen har virkelig blitt en greie hjemme hos oss de siste par ukene. Denne andre versjonen… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a70430b484', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: