Kaker og Dessert

Makroner med ananasfyll

1 Mins read

Ananas er søtt og godt. Sammen med krem og makroner er det en killer kombo! Disse er skikkelig populæte på fest og er super enkle å lage!

Makroner med ananasfyll (ca. 30 makroner)

Ingredienser:

 • 85 g melis
 • 80 g finmalt mandelmel
 • 60-64 g eggehvite, romtemperert
 • 1 klype salt
 • 50 g sukker
 • Guk gelefarge hvis du ønsker gule makroner

 • 1,5 dl fløte
 • Ca. 150g ananas
 • 3 ss sukker
 • 1 ss sitronsaft (kan sløyfes)
 • 2 plater gelatin

Slik gjør du det:

 1. Start med å sile mandelmel og melis godt sammen. Pisk så eggehviten med salt, og spe gradvis på med sukker. Du skal sitte igjen med en stiv marengs som ikke detter ut av bollen. Rør inn mandelmel og melis. Rør også inn en dråpe eller to av gelefargen hvis du skal ha det.
 2. Sprøyt makronmassen på to stekebrett med bakepapir, slå brettene mot kjøkkenbenken noen ganger og sett de til å hvile i cirka 45-60 minutter.
 3. Imens makronene tørker kan du starte på fyllet. Legg gelatinplatene i kaldt vann, pass på at hele platen er dekket av vann. Mos ananasbitene i en food processor eller i en blender, bruker du fryst ananas må den tines først. Kok opp 3-4 ss vann (eller saft fra frukten hvis du har det) og rør gelatinplatene ut. Rør deretter denne blandingen sammen med resten av ananasmosen og sitronsaft. Sett i kjøleskapet og avkjøl den helt.
 4. Pisk fløte og sukker til krem. Bland kremen sammen med ananasmosen. Ha det i en sprøytepose og fyll på makronene.
 5. La makronene hvile minst 15-20 minutter i kjøleskapet før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eedcf1f7c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read
Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eedcf358d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kanelboller med kremost

1 Mins read
Kanelboller er noe av den beste gjærbaksten som finnes! Men har du noen gang prøvd disse godbitene i langpanne dekket med deilig,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eedd01a35', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: