BakstLunsj

Spennende Skolemat

1 Mins read

Skolestart er like rundt hjørnet for mange. Sammen med skolestart kommer også skolematen og matpakka tilbake. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en som blir veldig fort lei den vanlige brødskiva med gulost. Jeg trenger litt variasjon i maten, litt mer enn bare pålegg, og har sett at sønnen min følger samme fotspor. Men å spise noe annet enn brødskive et par ganger i uka betyr ikke at man må stresse seg i hjel eller kjøpe de dyreste produktene i butikken. Under her har jeg samlet et knippe oppskrifter hvor mange av de fint kan fryses ned slik at du bare kan ta det opp fra fryseren kvelden før eller på morgningen det skal spises. Mye av baksten er også ganske barnevennlig i hvordan det lages og da kan barna selv få være med å bestemme hva de skal ha og lage det.

Grove Pizzaboller

Grove Pizzahorn

Suppe på termos

Suppe på termos er helt genialt! Dette passer kanskje aller beste de største barna og voksne, men er like fult et godt tips. Varm opp rester eller en suppe på morgningen før du drar hjemmefra, ha over på en suppetermos eller vanlig termos og nyt en varm suppe til lunsj! Søk etter forskjellige supper her på bloggen for inspirasjon, en av mine favoritter er denne thai-suppa!

Tacosalat

Grove Vafler

Polarbrød

Grove Innbakte Pølser

Ha en super skolestart alle sammen!

You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a614feda2c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a614fef160', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a614ff06b0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: