Spennende Skolemat

1.3K

Skolestart er like rundt hjørnet for mange. Sammen med skolestart kommer også skolematen og matpakka tilbake. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en som blir veldig fort lei den vanlige brødskiva med gulost. Jeg trenger litt variasjon i maten, litt mer enn bare pålegg, og har sett at sønnen min følger samme fotspor. Men å spise noe annet enn brødskive et par ganger i uka betyr ikke at man må stresse seg i hjel eller kjøpe de dyreste produktene i butikken. Under her har jeg samlet et knippe oppskrifter hvor mange av de fint kan fryses ned slik at du bare kan ta det opp fra fryseren kvelden før eller på morgningen det skal spises. Mye av baksten er også ganske barnevennlig i hvordan det lages og da kan barna selv få være med å bestemme hva de skal ha og lage det.

Grove Pizzaboller

Grove Pizzahorn

Suppe på termos

Suppe på termos er helt genialt! Dette passer kanskje aller beste de største barna og voksne, men er like fult et godt tips. Varm opp rester eller en suppe på morgningen før du drar hjemmefra, ha over på en suppetermos eller vanlig termos og nyt en varm suppe til lunsj! Søk etter forskjellige supper her på bloggen for inspirasjon, en av mine favoritter er denne thai-suppa!

Tacosalat

Grove Vafler

Polarbrød

Grove Innbakte Pølser

Ha en super skolestart alle sammen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: