Bakst

Nutella Cookies

1 Mins read

Nutella Cookies er sprø, seige og samtidig myke cookies med den herlige, nøtteaktige smaken av nutella. Disse er helt perfekte som snacks, tursnacks eller til servering ved kaffebesøk eller selskap.

Nutella Cookies

Ingredienser:

 • 115g mykt smør
 • 150 g brunt sukker
 • 1 egg + 1 eggeplomme
 • 2 ts vaniljesukker
 • 290 g mel
 • Ca. 150g nutella
 • 1, 5 ts natron
 • 1 ts maisenna
 • 100-150 g grov hakket sjokolade

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen på 180 grader.
 2. Pisk smør og brunt sukker sammen til det er mykt og luftig.  
 3. Tilsett egg og vaniljesukker. Rør alt godt sammen.
 4. Tilsett ¼ av nutellaen
 5. Spe gradvis på med en blanding av mel, natron og maisenna. Rør alt godt slik at det blir en god deig. Deigen kan virke litt tørr, men det kommer seg.
 6. Rør inn hakket sjokolade. Hold tilbake en liten håndfull med sjokolade hvis du vil pynte cookisene slik at de får synlige sjokoladebiter, men dette kan sløyfes.
 7. Til slutt rører du forsiktig inn resten av nutellaen. Ikke rør så mye, alt skal kun blande seg lett sammen til en brukbar deig.
 8. Bruk en teskje eller en spiseskje til å lage kuler som du legger med litt avstand på et stekebrett kledd med bakepapir.
 9. Stek midt i ovnen i cirka 10 minutter. La de avkjøle seg på stekebrettet.
 10. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2ab600ab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2ab615f3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2ab629ad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: