MiddagUkemeny

Ukesmeny – Uke 34

1 Mins read

God søndag!

Nå ser det ut som skolen, barnehagen og jobben virkelig har kommet i gang for de aller fleste av oss. Det betyr som oftest mindre tid på kjøkkenet og kanskje litt mindre tid generelt. For å spare deg for tid og likevel sikre deg smakfulle, hjemmelagde og ikke minst sunne middager så anbefaler jeg på det sterkeste å planlegge måltidene for hele uka di! Dette kan du både spare tid og penger på!


Ukemeny – Uke 34

Mandag – Vegetarpai med søtpotet og mozzarella

Tirsdag – Laks på Spinatseng

Onsdag – Spicy Bakt Gnocchi

Torsdag – Deilig Kyllingsuppe

Fredag – Gratinert Tacoskjell

Lørdag – Nøttelaks med brokkoli og tagliatelle

Søndag – Osso Bucco

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Nutella Cookies

Ukens ekstra – Sunnmørsbrød

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Spicy Biff Stroganoff

2 Mins read
Biff Stroganoff er en kjent og kjær gryterett de aller fleste av oss serverer et par ganger i året. -hjemme hos oss… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5054b034', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 5

1 Mins read
God Mandag Alle Sammen! Jeg håper alle har en strålende start på uka og er klare for nye smaker, nye oppskrifter og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f50551a08', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 4

1 Mins read
Denne uken byr på mange gode smaker! En fin blanding av raske middager og middager som virkelig har noe å tilby. Flere… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f505581ab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: