BakstFrokostLunsj

Halvgrove baguetter med ost

1 Mins read

Prøv disse nydelige baguettene til helgefrokosten!

Baguetter med ost (8-10 stk)

Ingredienser:

 • 300g grovt finmalt mel
 • 450g hvetemel
 • 5 dl vann
 • 1,5ts tørrgjær
 • 1 ss sukker
 • 80g smør, romtemperert
 • 1 ts rosmarin
 • 2 ss italiensk krydder / pizzakrydder
 • 2 ts hvitløkspulver
 • 1 ts løkpulver
 • 1 egg til pensling
 • 50-80g parmesan

Slik gjør du det:

 1. Ha alt det tørre, bortsett fra krydder i en bakebolle. Ha i vann og elt deigen i 5 minutter.
 2. Tilsett romtemperert smør og krydder. Elt deigen i 10 minutter til den blir jevn, den kan være litt klissete.  Sett deigen til heving i 1,5 time.
 3. Hell deigen ut på en melet overflate. Del den inn i 8-10 deigemner, rull dem ut til tykke pølser og press de litt ned. Etterhev i 1 time.
 4. Sett ovnen på 220 grader.
 5. Pensle baguettene med egg, dryss over parmesan og italiensk krydder.
 6. Stek i 10-15 minutter. Ta ut og avkjøl.
 7. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138655d1e03', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138655d35e7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138655d4a1f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: