Bakst

Sjokolade Swirl Bread

1 Mins read

Her kommer en skikkelig godbit til kaffen, sjokolade swirl bread. Denne bollekaka fylt med deilig sjokolade er en perfekt kake å servere til kaffegjestene. Enkel å lage og vil garantert gjøre alle sjokoladeelskere fornøyde!

Sjokolade Swirl Bread

Ingredienser:

 • 300g mel
 • 110 gram naturell yoghurt, romtemp.
 • 4 ss sukker
 • 3 ss olje
 • 0.5-1 dl melk
 • 1 ss tørrgjær
 • 200 g sjokoladepålegg

Slik gjør du det:

 1. Bland alt det tørre i en bakebolle.
 2. Varm opp melken til den er fingervarm. Bland melk og olje sammen.
 3. Rør inn yoghurt og melkeblandingen inn med det tørre. Elt til det blir en jevn og fin deig.
 4. Sett til heving i 1-1,5 time.
 5. Sett ovnen på 200 grader.
 6. Ha deigen ut på en melet overflate. Kjevle den ut til et tynt rektangel. Smør sjokoladepålegget godt utover rektangelet og rull den sammen til en pølse.
 7. Del pølsa på langs med en skarp kniv, men la det være igjen cirka 1 cm på den ene tuppen så de to pølsene du får henger sammen.
 8. Flett disse to pølsene sammen. Snurr rundt til en krans og ha i en rund kakeform med bakepapir eller ferdigsmurt.
 9. Stek i cirka 20 minutter midt i ovnen.
 10. La den avkjøle seg i et par minutter før servering.
 11. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e052d2fc7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e052d4aff', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e052d63ce', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: