Middag

Ovnsbakte kjøttboller med spinat og fetaost

1 Mins read

Jeg tror vi alle fikk med oss da Pasta med ovnsbakt fetaost og tomater virkelig tok av på TikTok. Det er kanskje ikke så rart når det var en enkel og veldig god middagsrett som passer folk i absolutt alle aldersgrupper.

Ovnsbakte kjøttboller med spinat og fetaost er en videreutviklet form av TikTok-pastaen, med blant annet litt grønt og litt kjøtt i tillegg til pastaen og sausen. Denne retten fikk stående applaus av eldste sønnen min enda det var spinat oppi, så det kaller jeg virkelig i seier!

Ovnsbakte kjøttboller med spinat og fetaost (ca 4 personer)

Ingredienser:

 • 1 pk fetaost original
 • 1 pk Cherry tomater
 • Ca. 5-6 ss olje
 • 4 hvitløksfedd, hele uten skall
 • Ca. 300 g kjøttboller
 • 4 klumper frossen spinat
 • ½ rødløk
 • Pasta til 4 personer

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Ha alle ingrediensene i en ildfastform, bortsett fra pastaen.  
 3. Stek midt i ovnen i 30-40 minutter.
 4. Kok pastaen som anvendt på pakken.
 5. Ta ut den ildfasteformen. Bruk en gaffel til å mose sammen spinat, tomat og hvitløksfedd og rør det sammen slik at det blir en saus med kjøttboller i.
 6. Server gjerne med litt salat eller godt brød ved siden av.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cb7e1e7c7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cb7e1fc28', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cb7e20f34', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: