MiddagVegetar

Spaghetti med Bakt fetaost

1 Mins read

Pasta med bakt fetaost ble for alvor en skikkelig hit for noen måneder siden via Tik Tok. Den er nok aller mest kjent som Tik Tok Pasta. Har du ikke hørt om den, skal du få min versjon her. Kort fortalt er dette en utrolig lettvint og smakfull pastarett som virkelig gjør kosekvelden komplett. Minimalt med oppvask og arbeid er det også!

Pasta med bakt fetaost

Ingredienser:

 • 4-500 g cherrytomater (gjerne ekstra søte)
 • 400 g fetaost
 • 4-5 hvitløksfedd
 • 1 neve fersk basilikum
 • 1,5 dl nøytral olje
 • 1 ts havsalt
 • 1 ss sukker
 • 1 ts chiliflak (kan sløyfes)
 • Valgfri pasta til 4-5 personer

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 225 grader.
 2. Plasser fetaosten hel i en ildfastform. Ta stilken av tomatene, skyll dem og legg de rundt fetaosten i den ildfasteformen.
 3. Hell oljen over fetaosten og tomatene. Grovhakk hvitløk og basilikum som du strør over sammen med havsalt og chiliflak.
 4. Sett midt i ovnen og la den stå i ca. 30 minutter. Fetaosten og tomatene skal bli helt myke.
 5. Kok pastaen al dente.
 6. Ta den ildfasteformen ut av ovnen. Bruk en gaffel til å mose tomatene og fetaosten sammen, og bland alt sammen godt sammen. Smak på sausen. Er den for syrlig blander du inn sukker.
 7. Ha over pastaen i den ildfasteformen og rør rundt slik at pastaen er dekket av sausen.
 8. Server med litt ekstra basilikum strødd på toppen.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e930188a5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e93019c43', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9301b3ab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: