MiddagVegetar

Farfalle med valnøtter og fetaost

1 Mins read

Middager som er enkle og smakfulle er gullverdt i hektiske perioder og dager hvor tiden virkelig ikke strekker til. Farfalle med valnøtter og fetaost er en slik rett som så fint passer til pølser, kylling og andre enkle proteiner. Denne lager jeg gjerne dobbel porsjon av sånn at jeg kan sikre meg en porsjon til lunsj dagen etter, denne er nemlig like så god på dag to!

Farfalle med valnøtter og fetaost (4 personer)

Ingredienser:

 • 500 g farfalle
 • 4 hvitløksfedd
 • Ca 4 ss olje
 • 200 g spinat
 • 1-150 g fetaost i terninger (gjerne med smak)
 • 1-2 neve valnøtter
 • 1-2 sjalottløk eller 1 rødløk

Slik gjør du det:

 1. Kok farfallen som angitt på pakken.
 2. Varm 1 ss av oljen i en stekepanne. Ønsker du litt ekstra smak bruk gjerne en chiliolje for enda litt mer smak.
 3. Fres finhakket hvitløk og sjalottløk i 2-3 minutter. Tilsett spinaten. La den falle sammen før du rører inn valnøttene og resten av oljen.
 4. Hell av vannet på pastaen. Ha pastaen over i stekepanna og bland alt godt sammen.
 5. Tilsett fetaosten før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8397df703', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8397e0b5b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8397e1db2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: