MiddagUkemeny

Ukesmeny – Uke 36

1 Mins read

God søndag alle sammen!

Håper dere også har fått med dere Kom-Deg-Ut-dagen i dag? Vi koser oss i hvert fall masse! Så nå er jeg bare raskt innom for å publisere ukemenyen til dere!

Uke 36 kommer til å bli en fantastisk og hektisk uke. Vi nærmer oss nemlig å få en 6-åring i hus, så til helgen fyrer vi løs med første bursdagsselskap. Og er det bursdag så må man nesten også ha en kake eller tre også synes nå jeg. Så til dere som følger meg på Instagram (@platingbypia) skal ikke bli overrasket hvis dere ser en haug med baking i historien min de neste dagene altså.

Håper dere koser dere ute i dag!


Ukemeny – Uke 36

Mandag – Farfalle med valnøtter og fetaost

Tirsdag – Dijonlaks med grønnsaker

Onsdag – Cæsarsalat

Torsdag – Biff Chop Suey

Fredag – Elgburger med cheddar

Lørdag – Bali kyllinggryte

Søndag – Gnocchi Alla Sorrentina

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Vaniljefudge

Ukens ekstra – Tangzhong Hveteboller (melkefri)

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6678321af', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a66783371d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a667834f1e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: