Ukesmeny – Uke 36

365

God søndag alle sammen!

Håper dere også har fått med dere Kom-Deg-Ut-dagen i dag? Vi koser oss i hvert fall masse! Så nå er jeg bare raskt innom for å publisere ukemenyen til dere!

Uke 36 kommer til å bli en fantastisk og hektisk uke. Vi nærmer oss nemlig å få en 6-åring i hus, så til helgen fyrer vi løs med første bursdagsselskap. Og er det bursdag så må man nesten også ha en kake eller tre også synes nå jeg. Så til dere som følger meg på Instagram (@platingbypia) skal ikke bli overrasket hvis dere ser en haug med baking i historien min de neste dagene altså.

Håper dere koser dere ute i dag!


Ukemeny – Uke 36

Mandag – Farfalle med valnøtter og fetaost

Tirsdag – Dijonlaks med grønnsaker

Onsdag – Cæsarsalat

Torsdag – Biff Chop Suey

Fredag – Elgburger med cheddar

Lørdag – Bali kyllinggryte

Søndag – Gnocchi Alla Sorrentina

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Vaniljefudge

Ukens ekstra – Tangzhong Hveteboller (melkefri)

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: