Middag

Hoisinkylling med mangosalat

1 Mins read

Hoisinsaus er en søt, smakfull asiatisk saus. Denne tyktflytende, mørke sausen er nok mest kjent sammen med diverse asiatiske matretter med and. Men hoisinsaus passer også perfekt sammen med kylling. Hoisin-kylling med mangosalat er en enkel, sunn og smakfull middagsrett som passer både store og små. Servert sammen med en fargerik mangosalat er denne kyllingen helt uimotståelig!

Hoisin-kylling med mangosalat (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4 kyllingfilet
 • 4 hvitløksfedd
 • 5-6 ss hoisinsaus
 • 1 ss limejuice
 • Olje til servering

Mangosalat:

 • 1/2-1 mango i biter
 • 1 sjalottløk /  ½ rødløk
 • 1 rød paprika
 • ½ hodesalat
 • Ris til servering  

Slik gjør du det:

 1. Finhakk eller press hvitløksfeddene. Bland dem sammen med hoisinsaus og limejuice. Legg kyllingfiletene i en bolle eller pose og hell over marinaden. La gjerne kyllingen stå å marinere noen timer hvis du har mulighet til det.
 2. Sett ovnen på 200 grader.
 3. Varm litt olje i en stekepanne. Stek kyllingfiletene raskt på hver side slik at de får en fin skorpe, den skal ikke være gjennomstekt.
 4.  Legg filetene videre i en ildfastform. Ha over resten av marinaden fra bollen/posen. Sett inn midt i ovnen og stek kyllingen til den er helt gjennomstekt. Dette varierer litt fra hvor tykk filetene er og hvor mye du stekte de i stekepanna, men cirka 15 minutter.
 5. Skjær opp grønnsakene og mangoen. Bland det godt sammen i en salatbolle og sett salatbollen på bordet. Du kan også ha i 1-2 ss limejuice i salaten hvis du ønsker det.
 6. Ta kyllingen ut av ovnen og sjekk at den er helt gjennomstekt.
 7. Server med ris og salat.
 8. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385fcc911a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385fcca91e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385fccc1a9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: