MiddagSupper

Tomatsuppe med pasta og pølse

1 Mins read

Tomatsuppe er en av barnas favoritter. Den milde gode smaken og det barnevennlige tilbehøret gir raskt ro rundt middagsbordet. Det fine med tomatsuppe er at man kan putte nesten hva som helst i den for at den skal bli litt mer mettende. Mine og gutta sine favoritter er pasta og pølse!

Tomatsuppe m/ pølser og pasta (4 pers.)

Ingredienser:

 • 2 sjalottløk
 • 2 gulrøtter
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 3 ss tomatpure/ketchup
 • ½ rød chili
 • 8 dl buljong
 • 0.5 dl fløte
 • 1 ts soyasaus
 • Ca. 5 dl pasta, ukokt
 • 4-5 kjøttpølser eller andre pølser

Slik gjør du det:

 1. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og gulrot.
 2. Varm litt olje i en gryte/kjele og fres grønnsakene. La det frese i 2-3 minutter. Sett på vann til pastaen i en annen kjele.
 3. Hell i buljong, hakkede tomater og tomatpure/ketchup. Rør alt godt sammen og la det koke opp. Kok i 5-8 minutter.
 4. Kutt opp pølsene og stek i en stekepanne. Kok pastaen som anvist på pakken.
 5. Bruk en stavmikser til å gjøre suppen jevn. Rør inn fløte og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
 6. Server alt hver for seg eller ha pasta og pølser i gryta.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d1abaf7cb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d1abb0e3a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d1abb268b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: