MiddagVegetar

Chiligryte med søtpotet

1 Mins read

En varmende chiligryte er perfekt nå som mørketiden nærmer seg og kveldene stadig blir kaldere. Dette er en deilig vegetarrett som hjelper deg å rydde i grønnsaksskuffen.

Chiligryte med søtpotet (4-5 pers)

Ingredienser:

 • 2 løk
 • ½-1 rød chili
 • 1 søtpotet
 • 1-2 gulrøtter
 • 1 boks kikerter
 • 1 boks kidney bønner
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 rød paprika
 • 1 ts spisskummen
 • 2 ts koriander
 • 2 bokser hakkede tomater
 • Olje/smør til steking
 • Rømme, brød og lime til servering

Slik gjør du det:

 1. Finhakk hvitløk og chili. Grovhakk resten av grønnsakene.
 2. Varm olje/smør i en gryte. Fres grønnsakene i 4-5 minutter.
 3. Rør inn krydderet.
 4. Tilsett hakkede tomater og la det koke opp. La det småputre i 5 minutter.
 5. Skyll av laken på bønnene og kikertene. Ha de i gryta. Rør godt og la stå et par minutter til det er varmt.
 6. Server med en klatt rømme, godt brød og lime.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a680d04215', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a680d05b8f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a680d071e5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: