Middag

Søtpotetpizza med pepperoni

1 Mins read

Pizza er noe vi alle ELSKER. Dessverre er det ikke alle disse gode kosemiddagene vi er så glad i alltid like sunne for oss. Men hva om vi endrer litt på pizzaen og gjør den hakke sunnere uten å ta vekk den gode smaken? Det er nemlig mulig!

Denne søtpotetpizzaen er lagd med en deilig, mektig og myk pizzabunn, toppet med det du måtte ønske. Her har jeg lagd Leon sin favoritt pizza; pizza med pepperoni. Samme gode smaken, bare litt sunnere!

Søtpotetpizza med pepperoni (4 personer):

Ingredienser:

 • Ca. 500 g søtpotet
 • 150-180 g pizzamel / tipo 0
 • 1 ss oregano
 • 1 ts salt
 • 2 små egg
 • 150 g ost
 • 10-12 skiver pepperoni
 • 3-4 ss tomatpure
 • Topp med ruccola og rødløk for mer smak

Slik gjør du det:

 1. Vask og skrell søtpotetene. Skjør de i små biter og ha de i en gryte med vann. Kok dem til de er møre. Hell så av vannet og la de avkjøle seg et par minutter.
 2. Sett ovnen på 210 grader. Gjør klar et stekebrett med stekepapir.
 3. Mos søtpotetene med en gaffel eller en food processor. Bland så søtpotetene sammen med mel, egg og krydder. Bland til en myk røre. Smak gjerne frem om du vil bruke noe ekstra
 4. Fordel røra/deigen utover stekebrettet.
 5. Sett midt i ovnen i 10 minutter.
 6. Gjør klar revet ost, tomatpure og pepperoni, eller annen ønsket pizzatopping.
 7. Ta pizzabunnen ut og fordel pizzafyllet.
 8. Sett inn i ovnen i 5-10 minutter til, eller til osten har blitt gyllen.
 9. Topp gjerne med rødløk og ruccola eller andre grønnsaker før servering.
 10. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731747ed184', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731747ef1e4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731747f121c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d