Lekre Lammekoteletter

386

Koteletter av lam er enkel og rask hverdagsmat. En middag med disse kotelettene holder deg mett lenge, og du kan variere med masse godt tilbehør. Min favoritt til lam er ofte noe fra det greske kjøkkenet eller noe fra kjøkkenet i Midtøsten. Server med en enkel bulgursalat eller en enkel grønn salat med en hjemmelagd tzatziki, mulighetene er uendelige.

Lekre Lammekoteletter (4 pers)

Ingredienser:

 • 4-6 lammekoteletter
 • 4 kvister rosmarin
 • 4 hvitløksfedd
 • Salt og pepper
 • Smør til steking
 • Valgfritt tilbehør

Slik gjør du det:

 1. Varm en god kladd med smør i stekepanna, bruk gjerne en grillpanne hvis du har det.
 2. Tør av kjøttstykkene og maser de inn med litt salt og pepper.
 3. Knus helle hvitløksfedd med siden av kniven.
 4. Når smøret har smeltet helt og så vidt begynt å skumme legger du ned i kjøttstykkene, hvitløk og rosmarin. Stek det i noen minutter på hver side til kotelettene er gjennomstekte og begynner å få en litt gyllen utside.
 5. Server med godt tilbehør.
 6. Nyt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: