BakstKaker og Dessert

Sweetened Condensed milk cookies

1 Mins read

Disse søte, myke cookisene kommer til å bli en skikkelig favoritt! Kun 10-15 minutter tar det å lage deigen, og kun 10-12 min i ovnen, så har du flere brett med deilig nystekte cookies!

Sweetened Condensed Milk Cookies (ca 4 stekebrett)

Ingredienser:

 • 1 boks søtet kondensert melk (ca. 400g)
 • 130 g finkornet sukker
 • 500 g smør, romtemperert
 • 200 g hakket sjokolade
 • 640 g mel
 • 3 ts bakepulver
 • 1 ts natron
 • 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen til 180 grader. Gjør klart 4 stekebrett med bakepapir.
 2. Pisk sukker, søtet kondensert melk og romtemperert smør.
 3. Tilsett mel, natron, bakepulver og vaniljesukker litt etter litt. Rør til slutt inn hakket sjokolade.
 4. Rull små kuler av deigen med en ss. Legg de med litt avstand på stekebrettet og press forsiktig ned. Pass på at du bare presser litt ned og ikke helt ned til stekebrettet.
 5. Stek midt i ovnen i 10-13 minutter. De skal være gylne når de kommer ut.
 6. Avkjøl minst 5 minutter før du tar de vekk fra stekebrettet.
 7. Server til kaffen, i bursdaksselskapet, i tursekken eller hvor du måtte ønske.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a71683926b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a71683aaa0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a71683c19a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: