Middag

Kyllinglår i kokosmelksaus

1 Mins read

Mat som lager seg selv er en skikkelig livredder i hverdagen. Sleng sammen enkle ingredienser i en ildfast form og sett den i ovnen. Så kan du bruke de neste 30 minuttene på å hjelpe ungene med leksene.

Kyllinglår i kokosmelksaus (4 pers)

Ingredienser:

 • 4-6 kyllinglår
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 rødløk
 • 2 vårløk
 • 6-8 middels store poteter
 • 2 hvitløksfedd
 • 4 ss soyasaus
 • 3 ts curry paste
 • Sukker, salt og pepper til smak
 • Server med ris og salat

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 225 grader. Gjør klar en ildfast form.
 2. Krydre kyllinglårene med valgfritt krydder (jeg har brukt tandoori masala). Finhakk vårløk, rødløk og hvitløk. Skjær potetene i skiver.
 3. Bland hakkede tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste. Rør inn grønnsakene. Smak sausen om du vil ha mer sukker, salt eller pepper. Legg kyllinglårene på toppen av sausen.
 4. Sett midt i ovnen i cirka 30 minutter. Skjær eller sjekk temperaturen i kyllingen før du tar den ut av ovnen, den skal være helt gjennomstekt.
 5. Server med ris og salat.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e316b5f21', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e316b77d2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e316b8c33', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: