Middag

Asiatiske medisterboller

1 Mins read

Nå har jeg sett at butikkene har begynt å fylle opp hyllene med etterlengtede julevarer. Og blant disse finner vi medisterdeig og medisterfarse! Vi spiser bare medisterkaker og lignende i juletiden så denne varen er etterlengtet her i huset. Men visste du at du kan gjøre så veldig mye mer med medisterdeigen og medisterfarsen enn å lage medisterkaker?

Disse asiatiske medisterbollene er bare SÅ saftig og gode! Man skulle gjerne tro at de har litt hete i seg, men de er helt perfekte! Store og små kommer til å elske dem.

PS! Denne oppskriften kan du også lagre til etter jula hvis du er lei medisterkaker og trenger litt andre smaker!

Asiatiske medisterboller (ca. 20 stk)

Ingredienser:

 • 500 g medisterfarse (- deig eller annen kjøttdeig går også bra)
 • 2 ss sweet chili saus
 • 2 ss hoisin saus
 • 1 ts honning
 • ½ ts hvitløkskrydder
 • ½ finhakket rød chili
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Kna det godt sammen slik at det kommer gode smaker på alt kjøttet.
 2. Varm opp litt smør i en stekepanne.
 3. Bruk en skje til å forme kjøttboller i passe store størrelser. Stek medisterbollene til de blir gylne på alle kanter og gjennomstekt.
 4. Server med ris, pasta, suppe eller annet digg.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e55c5c8b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e55c7ba0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e55cacd5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: