Middag

Spicy Devil Burger

1 Mins read

Snart er ventetiden over for alle oss som venter på Halloween.

I den anledning passer det seg å introdusere dere for denne insane gode spicy devil burgeren! Denne burgeren er morsom å lage, morsom å se på og helt himmelsk å spise! Den er kanskje ikke så spicy som navnet påstår, men vil du ha enda litt ekstra hete så er det bare å bytte ut chiliflak med fersk finhakket rød chili.

Feirer du Halloween?

Spicy Devil Burger (4-6 burgere)

Ingredienser:

 • 600g kjøttdeig
 • 1,5 dl salsasaus + til topping
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts chiliflak
 • ¼ ts pepper
 • ½ ts salt
 • (Chili)Olje til steking
 • Burgerbrød
 • Grønnsaker
 • Nachos

Slik gjør du det:

 1. Bland kjøttdeigen med krydder og salsa. Bland alt godt, og sett i kjøleskapet under lokk/plast i minst 10 minutter så smakene virkelig får satt seg.
 2. Bruk en spiseskje til å forme burgerne.
 3. Varm en stekepanne på medium til høy varme med litt olje eller smør, stek burgerne et par minutter på hver side til de blir gjennomstekt.
 4. Ha burgerne over på ventende burgerbrød og topp med salsa og grønnsaker. Sett to halve chilier på tannpirkere ned i brødet for djeveleffekten og brekte nachos til tenner før servering.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75c44a6d5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75c44ba6f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75c44cd44', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: