MiddagVegetar

Vegetar Linsekarri

1 Mins read

I dag står det vegetar på menyen! Indiske gryter er helt perfekt som vegetarmat! Denne linsekarrien kan by på rike smaker som gir en skikkelig god smaksopplevelse uten at det er for sterkt!

Vegetar Linsekarri (5-6 pers.)

Ingredienser:

 • 1 blomkålhode
 • 3-4 gulrøtter
 • 2 løk
 • 4 hvitløksfedd
 • 200g ukokte røde linser
 • 1 boks kokosmelk
 • 4 dl grønnsaksbuljong
 • 4 ss soyasaus
 • 1 ss olje
 • Smør til steking

Krydderblanding:

 • 4 ts paprikapulver
 • 1 toppet ts spisskummen
 • ½ ts koriander
 • ½ ts gurkemeie
 • ½ ts ingefær, malt
 • ½ ts chiliflak
 • ¼ ts kardemomme
 • ¼ ts kanel
 • Ris til servering
 • Rømme/creme fraiche til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland alle krydderne i en liten skål. Sett til side.
 2. Sett ovnen på 220 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 3. Skjær gulrøttene i halve skiver og del blomkålhodet i buketter. Legg det over på stekebrettet. Ha over olje og dryss cirka 1/3 av krydderblandingen over blomkål og gulrot. Bak midt i ovnen i 20-25 minutter.
 4. Kok ris som anvist på pakken.
 5. Smelt smøret i en stor gryte. Stek finhakket løk i 2-3 minutter. Tilsett deretter finhakket hvitløk og resten av krydderblandingen. Stek i 1 minutt.
 6. Hell oppi buljongen, linsene og kokosmelken i gryta. Varm det opp og la det småputre i 10-12 minutter.
 7. Rør til slutt inn soyasausen sammen med de bakte grønnsakene.
 8. Server linsegryte sammen med ris og/eller naanbrød og rømme eller creme fraiche.
 9. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef233bbae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef233d11e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef233e278', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: