Bakst

Fine Hamburgerbrød

1 Mins read

En ordentlig god burger er lite uten et skikkelig hamburgerbrød. Min favoritt er disse fine hamburgerbrødene laget med brioche-deig. De er bare så luftige og myke, og deigen er så enkel å jobbe med at det er en lek å lage hjemmelagde hamburgerbrød!

Fine hamburgerbrød (8 stk)

Ingredienser:

 • 500g mel
 • 25 g honning
 • ½ pk tørrgjær
 • 2,75dl melk
 • 1 ts salt
 • 25 g smør
 • 1 egg + 1 til pensling
 • Sesamfrø til topping (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene i en bakebolle. Sett deigen til elting og la den elte i 10-15 minutter på medium hastighet.
 2. Sett deigen på et lunt sted, la den heve i 45-60 minutter.
 3. Gjør klart et stekebrett med bakepapir. Ha deigen ut på en melet overflate. Kna deigen et par ganger før du deler den i 8 emner. Rull hvert emne til en bolle og sett med litt mellomrom på stekebrettet.
 4. La heve i 30 minutter.
 5. Sett ovnen på 180 grader.
 6. Pisk et egg i en liten skål. Pensle deigemnene med egg og strø over sesamfrø.
 7. Stek midt i ovnen i 15-18 minutter.
 8. Avkjøl før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7d5f001a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7d5f119f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7d5f23f8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: