Middag

Hakkebiff med bulgursalat

1 Mins read

Denne hakkebiffen er en skikkelig smaksrik middag du sent vil glemme! Både hakkebiffen og tilbehøret bugner av gode smaker og gir deg lysten på mer! Ikke la deg skremme av ingredienslista for denne middagen er hverken komplisert eller langtekkelig.

Denne blir garantert en ny suksess på middagsbordet!

Hakkebiff med bulgursalat (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 1 stor gul paprika
 • 1 stor rød paprika
 • 2-3 tomater
 • 1 rødløk
 • 1 pk kjøttdeig
 • 60 g pankomel
 • 180 g ukokt bulgur
 • 1 grønnsaksbuljongterning
 • 1 sitron
 • 1 bunt persille
 • 2 egg
 • 8 dl vann
 • 2 ts spisskummen
 • 1 ts paprikapulver
 • ¼ ts allehånde
 • ½ ts hvitløkskrydder
 • 2-3 ts rosmarin
 • ½ ts løkpulver
 • ½ ts oregano
 • ½ ts timian
 • ½ ts tørket basilikum  

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 220 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 2. Skjær tomater og paprika i biter og fordel utover brettet. Ha litt olje over og dryss over litt salt. Stek øverst i ovnen i 10 minutter.
 3. Bland sammen kjøttdeigen med finhakket rødløk, finhakket persille (spar 1/3 av den hakkede persillen), egg og pankomel. Kna deretter inn paprikapulver, spisskummen, allehånde, hvitløkskrydder og 1 ts rosmarin. Bland alt sammen godt sammen, og form 4-6 til tykke hakkebiffer.
 4. Ha 8 dl vann i en kjele sammen 1 ts salt og kok opp.
 5. Varm olje/smør i en stekepanne på middels varme. Gjennomstek hakkebiffene.
 6. Tilsett bulguren i det kokende vannet. La det koke i cirka 10 minutter før du heller av vannet.
 7.  Ha de ovnsbakte grønnsakene og resten av persillen i kjelen sammen med den ferdigkokte bulguren, riv litt sitronskall over og smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.
 8. Server med en klatt rømme eller tzatziki.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fd2d9d575', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fd2d9eb63', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fd2d9ffb1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: