Kaker og Dessert

Brigadairos / Sjokoladefudgekuler

1 Mins read

Seige, søte og farlig gode sjokoladefudgekuler står på menyen i dag. Disse er så enkle å lage, kanskje litt klissete, men så enkle! Den deilig sjokoladesmaken er perfekt! Sjokoladefudgekulene passer som snacks, noe til kaffen eller til å servere i selskap!

Brigadairos / sjokoladefudgekuler

Ingredienser:

 • 1 boks søtet kondensert melk
 • 3-4 ss bakekakao
 • 2 ts vaniljesukker
 • 1 ss smør
 • Hakkede nøtter eller kakestrøssel til pynt

Slik gjør du det:

 1. Ha alle ingrediensene utenom pynten i en tykkbunnet kjele. Varm opp og småkok under omrøring. Rør ofte og pass på å få med det som er i kantene og bunnen.
 2. Når massen har tyknet tar du kjelen vekk fra plata, la den avkjøle seg før du setter den i kjøleskap i minimum 12 timer (jeg tar over natta).
 3. Gjør klar pynten på en tallerken, enten det er hakkede nøtter eller kakestrøssel
 4. Bruk en teskje til å lage kuler av massen som du ruller i pynten. Legg på et fat.
 5. Server rett fra kjøleskapet og oppbevar kjølig i lufttettebokser.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e261d15b4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e261d2c72', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e261d44bc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: