Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Jump to Recipe

Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer på kjøkkenet, da er dette oppskriften for deg! Disse myke, deilige mocca cookiesene lager du enkelt på bare 30 minutter!

Mocca Cookies

Total Time 30 minutes

Ingredients
  

 • 125 g smør romtemp
 • 175 g brunt sukker
 • 100 g hvitt sukker
 • ½ ts saltflak kan sløyfes
 • 1 stk egg
 • 3-4 ss kald espresso / sterk kaffe
 • 1 ts vaniljesukker
 • 300 g mel
 • 200 g mørk sjokolade i biter
 • ½ ts bakepulver

Instructions
 

 • Sett ovnen på 170 grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
 • Bland mel, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle
 • Start med å piske sammen brunt sukker, hvitt sukker og mykt, romtemperert smør.
 • Tilsett egget og kald espresso.
 • Spe på med de tørre ingrediensene til du har en god, klissete kakedeig.
 • Hell i sjokoladebitene. Rør til alt har blandet seg.
 • Bruk to spiseskjeer og lag passe store klumper som du legger rundt på stekebrettet. Press deigkula lett ned på midten.
 • Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. La de avkjøle seg minst 5 minutter på stekebrettet før du overfører dem til en lufttett boks eller over på et serveringsfat.
 • Serveres med en rykende kopp kaffe.
 • Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7251e4783', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7251e6a8a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Brownie Cookies

1 Mins read
Vil du lage noe enkelt og digg? Prøv disse skikkelige gode brownie cookiesene! Disse er seige, myke og full av masse god… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7251e8d5d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: