Middag

Kjøttdeig Lo Mein

1 Mins read

Kjøttdeig Lo Mein er en litt annerledes vri på den populære matretten Lo Mein med biff. Denne er kanskje også hakket mer barnevennlig og kan nesten (men bare nesten!) sammenlignes som et asiatisk svar til den populære “pasta med kjøttsaus”.

Kjøttdeig Lo Mein (4 pers)

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig (4-500g)
 • 4 ss soyasaus
 • 2 ts revet ingefær
 • 240 g ukokt spagetti / linguini / nudler
 • 4 hvitløksfedd
 • 3-4 dl vann
 • 4 ss maisenna + 4-5 ss vann
 • Olje til steking
 • Vårløk til servering

Slik gjør du det:

 1. Varm olje i en høy stekepanne. Start med å brune kjøttdeigen.
 2. Sett på en kjele med vann til pastaen. Kok pastaen som anvist på pakken.
 3. Tilsett revet hvitløk og ingefær i stekepanna sammen med soyasaus. La det steke i cirka 1 minutt.
 4. Ha i vann, start gjerne med 3 dl og ha mer i hvis nødvendig. La alt putre i cirka 10 minutter.
 5. Bland maisenna og vann, ha det i sausen. Rør og la det småputre til du har en tykk saus.
 6. Hell vannet av pastaen.
 7. Ha pastaen i stekepanna og bland det godt med sausen.
 8. Server med f.eks. finhakket vårløk, kokt egg, sesamfrø og/eller chiliflak.
 9. Nyt
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1b901f4b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1b903805', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1b905000', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: