Middag

Panert svinefilet

1 Mins read

Panert svinefilet er en mettende, sunn og god middag. Server med grønnsaker og ris/poteter, og kanskje en saus, så blir dette en herlig hverdagsmiddag!

Panert svinefilet m/ris og grønnsaker (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4 hvitløksfedd
 • 3 dl ris + 6 dl vann
 • 6-800 g svinefilet
 • 1 brokkoli
 • 3 gulrøtter
 • 2 egg
 • Ca. 100g pankomel
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Kok ris som anvist på pakken.
 2. Skjær opp brokkoli og gulrøtter i passe store biter. Skjær opp svinefileten i tynne skiver hvis det trengs.
 3. Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek brokkoli og gulrøtter raskt over høy varme under omrøring. Stek i 5-6 minutter. Tilsett finhakket hvitløk og stek i 1 minutt. Sett grønnsakene til side.
 4. Pisk egg i en skål. Ha pankomel, salt og pepper på en tallerken og varm opp litt mer olje i stekepanna. Dypp en og en svinefilet i eggeblandingen, før du vender den i pankomel. Stek på begge sider til den er gylden.
 5. Server med ferdigkokt ris og stekte grønnsaker. Ha gjerne sursøtsaus eller annen saus/dressing som tilbehør.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a689723bf0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a689726748', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a689728ce8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: