KakerKaker og Dessert

Kinder Ostekake

1 Mins read

Kindersjokolade er nok en av de mest populære sjokoladene vi har. En rik sjokoladekake toppet med haugevis av kindersjokolade er både godt og populært i selskap, men har du noen gang prøvd kinder ostekake? Denne er en sinnsykt digg og mektig ostekake med smak av kindersjokolade. Denne ble raskt en suksess hos oss!

Kinder ostekake

Ingredienser:

 • 300g sjokoladekjeks (f.eks. safari)
 • 130 g smør
 • 2 pk kinder bueno (4 sjokolader)
 • 2,5dl fløte
 • 400g kremost naturell
 • 75 g melis
 • ½ ts vanilje
 • 300g kinder maxi
 • 1 ts gelatinpulver
 • 25 g hvit sjokolade til pynt
 • 25 g mørk sjokolade til pynt
 • 1 pk kinder bueno til pynt

Slik gjør du det:

 1. Ha sjokoladekjeksen og kinder bueno i en pose og knus alt til det blir fint. Du kan også bruke en food processor. Smelt smøret.
 2. Bland smøret sammen med kjeksblandingen. Finn frem en springform (jeg brukte en 20 cm). Fordel kjeksblandingen utover bunnen i kakeformen og press den godt sammen. Sett i kjøleskapet i minst 20 minutter, slik at alt stivner.
 3. Knekk opp all kinder maxi sjokoladen og ha i en bolle. Sett bollen over en kokende kjele med vann slik at du får smeltet sjokoladen over et vannbad.
 4. Pisk sammen kremost, fløte, melis og vaniljesukker til en tykk krem. Når all sjokoladen har smeltet rører du inn gelatinpulveret i sjokoladen.
 5. Bland sjokoladen sammen med kremen til alt er rørt godt sammen. Ha blandingen over kjeksbunnen i springformen.
 6. Sett kjølig med plast over i minst 4 timer eller til alt er stivnet. Husk at du må være helt sikker på at alt er stivnet før du løsner kaka fra springformen, så jeg lar gjerne kaka stå hele natta.
 7. Bruk en varm kniv og skjær langs kanten på kaka for å enklere skille den fra forma.
 8. Smelt hvit og mørk sjokolade i hver sin bolle. Bruk en teskje til å pynte kaka. Knekk opp bueno sjokoladen og plasser på kaka.
 9. Server med en gang.
 10. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f9b036284', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f9b0380ca', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f9b03a375', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

1 Comment

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: