Middag

Asiatisk Taco

1 Mins read

Jeg skal ikke starte å tulle med den hellige fredagstacoen som er så populær i dette landet. Men å prøve asiatisk taco en av de andre dagene i uka er helt innafor! Denne typen taco er like lettvint som den vanlige “norske” tacoen og minst like god!

Asiatisk taco (4 personer)

Ingredienser:

 • 5-600 g kjøttdeig
 • 2 rødløk
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 lime
 • 1 gulrot
 • 1 ss revet ingefær
 • 80 g hoisinsaus
 • ½ rød chili (kan sløyfes)
 • Olje til steking
 • Tortillalefser til servering
 • Grønnsaker til servering (vi pleier å ha pak choi, sukkererter og gulrøtter)
 • Chilimayo, rømme eller annen saus/dressing hvis ønsket

Slik gjør du det:

 1. Finhakk/riv chili, gulrot, ingefær og hvitløk. Skjær rødløk i skiver. Press ut saften av limen.
 2. Stek kjøttdeig sammen med gulrot, chili, ingefær, hvitløk og rødløk. Stek til kjøttdeigen er brunet og helt gjennomstekt.
 3. Tilsett hoisinsaus og rør alt godt sammen. La stå å småputre i 2-3 minutter.
 4. Server med klargjorte grønnsaker og tortilla. Min favoritt er ha kjøttblandingen med ekstra revet gulrot, pak choy og en GOD dæsj chilimayo.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651386296e934', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651386296feda', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651386297132a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: