MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 14

1 Mins read

Ny søndag igjen dere, og det betyr selvfølgelig en ny ukemeny! Siste hele uka før påskeferien, det betyr litt etterlengtet ferie for mange av oss. Mens vi teller ned timene til ferien starter så kan ukas ukemeny by på mange gode, eksotiske smaker! Min favoritt denne uka er mandagens asiatiske chili biff, godt etterfulgt av lørdagens hele sprøstekte kylling.


Ukemeny – Uke 14

Mandag – Asiatisk Chili Biff

Tirsdag – Fiskekaker med eksotiske smaker

Onsdag – Alt-i-ei-gryte: Kjøttboller og pasta

Torsdag – Chili- og ingefærmarinert laks

Fredag – Kinesisk Svinewok

Lørdag – Hel Sprøstekt Kylling

Søndag – Gnocchi-Gryte

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søte – Sjokolade Swirl Bread

Ukens ekstra – Krutonger

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7711d08dc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7711d1c49', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7711d2e2a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: