Middag

Laks med søt chilisaus og grønnsaker

1 Mins read

En sunn, rask og enkel middagsrett som hele familien kommer til å elske!

Laks med søt chilisaus og grønnsaker (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4-6 laksefileter m/ skinn
 • 3 gulrøtter
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 1 squash
 • 1-3 pak choi
 • 20 g revet ingefær
 • 1,5 dl søt chilisaus
 • 0.7 dl soyasaus
 • 1 ss limesaft
 • 2 ts sesamfrø
 • Olje til steking
 • Ris til servering

Slik gjør du det:

 1. Start med å forberede grønnsakene og sett på vann til ris. Skjær gulrøttene i staver, skjær squashen i biter og grovhakk pak choi. Riv ingefær og hvitløk.
 2. Varm olje i en høy stekepanne på medium til høy varme. Stek gulrot og squash i ca. 5 minutter før du tilsetter hvitløk, ingefær og pak choi. Stek i 3-4 minutter. Sett til side.
 3. Varm opp stekepanna på nytt med litt olje. Stek laksefiletene med skinnet ned i 4 minutter, deretter 3-4 minutter på de resterende sidene til den er gjennomstekt.
 4. Rør sammen søt chilisaus, soyasaus, sesamfrø og limesaft i en liten kjele. Varm på medium varme til sausen tykner.
 5. Server laksen med grønnsaker og kokt ris toppet med søt chilisaus.
 6. Nyt!   
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a71ae51135', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a71ae5282e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a71ae53c6f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: