Middag

Kremet pasta med spekeskinke

1 Mins read

Kremet pasta er en av mine favoritter etter en lang dag på jobben. Denne her er også super god dagen etter og er helt perfekt å ha med seg i matpakka!

Kremet pasta med spekeskinke (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 150 g spekeskinke
 • 4 store portobello sopp
 • 500 g pasta
 • 3 dl fløte
 • 2-3 sjalottløk
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 kyllingbuljongterning
 • 120 g spinat
 • 50g parmesan
 • 1 ss maisenna + 1 ss vann
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Kok opp vann med salt til pastaen. Kok pastaen al dente.
 2. Skjær soppen i skiver og finhakk sjalottløk og hvitløk. Grovhakk spekeskinka.
 3. Stek spekeskinka i en tørr, høy stekepanne. Legg til side.
 4. Varm opp litt smør i samme stekepanna og stek sjalottløk, hvitløk og sopp i 5 minutter. Knus buljongterningen og tilsett buljongterning og fløte i stekepanna. Kok opp og rør inn maisenna blandet ut med litt vann. Rør inn revet parmesan.
 5. Når sausen har tyknet blander du inn ferdigkokt pasta og spinat.
 6. Server med hvitløksbrød og strø over spekeskinke.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138964592c3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389645a908', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389645bdd1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: