Ukategorisert

Pasta Caponata

1 Mins read

Pasta Caponata er en pastarett med smak! En enkel, vegetarmiddag som er lett å like og som gjerne kan sparke litt fra seg.

Pasta Caponata (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 1-2 gul paprika
 • 1-2 rød paprika
 • 1 løk
 • 4 hvitløksfedd
 • 1 rød chili
 • Ca. 800g hakkede tomater
 • 100g ricotta
 • 2 terninger grønnsaksbulljong
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 2 dl vann
 • 500g pasta
 • 50g parmesan
 • Smør/olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær paprikaen i biter. Spre utover et stekebrett med bakepapir. Bak midt i ovnen i 20 minutter.
 2. Finhakk chili og hvitløk. Skjær løk i strimler.
 3. Varm opp litt smør/olje i en høy stekepanne. Stek løken i 3 minutter. Tilsett hvitløk og chili.
 4. Hell i hakkede tomater, vann, buljong og ricotta. Kok opp og la det putre på middels varme i rundt 5 minutter.
 5. Kok opp pasta som anvist på pakken.
 6. Tilsett paprika stekepanna. Rør alt godt sammen og varm opp.
 7. Server med ferdigkokt pasta.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388be0fa68', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388be112ab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388be12727', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: