Ukategorisert

Enkel Kylling Ramen

1 Mins read

Ekte, tradisjonell ramen kan ta mange timer å lage. Heldigvis kan vi jukse litt og lage en utrolig god ramen til hverdagsmiddagen! Ramen er perfekt til å bruke opp litt grønnsaker fra grønnsakskuffen. Mine ramen favoritter er gulrøtter, vårløk og pak choy.

Enkel Kylling Ramen (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 4-5 kyllingfileter (1 per pers)
 • 30 g revet ingefær
 • 5 hvitløksfedd
 • 4 ss soyasaus
 • 4 ss (brunt) sukker
 • 2 – 2,5 L kyllingfond/-buljong
 • 1 ts chiliflak
 • 2-3 gulrøtter
 • 1-2 vårløk
 • 2 pk ramennudler / 1 pk eggenudler
 • 4-5 kokte egg (1 per pers)
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Ha litt smør i en stekepanne. Brun kyllingfiletene slik at de får en gylden farge. La de ligge på svak varme under lokk eller i ovnen så de holder seg varme.
 2. Ha litt smør i en kjele på middels varme. Fres hakket hvitløk og revet ingefær i ca 2 minutter.
 3. Hell oppi buljongen. Rør ut sukker og soyasaus i buljongen og kok opp.
 4. Gjør klar grønnsakene og kok nudlene og eggene.
 5. Ha nudlene, og kyllingene (i skiver) i suppeskåler. Hell over kraften. Ha i grønnsakene før servering. Dryss over chiliflak.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e4085aff1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e4085c4d2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e4085d805', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: