Ukategorisert

Middelhavspasta

1 Mins read

Noen ganger er det utrolig deilig å bare kunne slenge sammen en rask middag med få ingredienser på under 30 minutter. Denne middelhavspastaen lager du på godt under 30 minutter og kan fint bruke helt vanlige ingredienser som det er stor sannsynlighet for at du allerede har på kjøkkenet.

Middelhavspasta (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 500g ukokt spagetti
 • 1 dl extra virgin olive oil (eller annen god olivenolje)
 • 5 hvitløksfedd
 • 1 bunt persille
 • 1 bunt basilikum
 • 3-4 vårløk
 • Ca. 200-250g plommetomater
 • Ca. 150 g fetaost

Slik gjør du det:

 1. Kok spagettien som anvist på pakken.
 2. Varm oljen i en høy stekepanne. Fres finhakket hvitløk i 10-15 sekunder før du tilsetter snittet vårløk, tomater delt i to og finhakket persille.
 3. Hell av vannet på pastaen og ha pastaen over i stekepanna. Bland alt godt sammen.
 4. Smuldre opp fetaosten. Bland inn 2/3 av fetaosten og finhakket basilikum inn i pastaen.
 5. Topp pastaen med ekstra urter og fetaost før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a66c432a5f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a66c43483e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a66c436616', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: