Ukategorisert

Alt-i-ei-gryte: Pasta og pølser

1 Mins read

Spar på både tiden og oppvasken, lag denne digge italiensk inspirerte gryta til middag. Med milde, kjente smaker passer denne perfekt for de yngste i flokken!

Alt-i-ei-gryte: Pasta og pølser (5 pers.)

Ingredienser:

 • 1 løk
 • 6 grillpølser
 • 2 hvitløksfedd
 • 2 vårløk
 • 7 dl kjøttbuljong
 • 400g hakkede tomater (1 boks)
 • 400g tørr spagetti
 • 1 dl fløte
 • Olje/smør til steking
 • Salt og pepper til smak

Slik gjør du det:

 1. Finhakk løk og hvitløk. Del pølser og vårløk i skiver.
 2. Varm litt olje eller smør i en gryte.  Fres hvitløk og løk i et par minutter.
 3. Tilsett pølser og stek videre i cirka 3 minutter.
 4. Hell i buljong, hakkede tomater, fløte, vårløk og spagetti. Kok opp.
 5. La det småkoke i 10-12 minutter eller til spagettien er gjennomkokt.
 6. Server gjerne med parmesan og brød.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ba53ca2f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ba53f1e3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ba541afc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: