Ukemeny for Uke 5

243

God Mandag Alle Sammen!

Jeg håper alle har en strålende start på uka og er klare for nye smaker, nye oppskrifter og ikke minst en ny ukemeny!

Jeg vil også benytte anledningen til å tipse dere om at på både Instagram og på Facebook siden min blir det nå jevnlig lagt ut videoer av oppskrifter og tips & triks. Instagramprofilen min finner dere her, og facebooksiden kan dere finne her.

MANDAG – ALT-I-EI_GRYTE: PASTAOG PØLSER

Hvem sier vel “nei takk” til å slippe ekstra oppvask i hverdagen? Denne barnefavoritten lager du enkelt og greit i bare en gryte med enkle ingredienser. Vipps så har du en herlig middag!

TIRSDAG – MONGOLSK BIFF

Test ut denne middagen med helt utrolig sticky biffstrimler helt dekket i gode smaker! Server med ris og du har et ordentlig herremåltid.

ONSDAG- HAKKEBIFF MED BULGURSALAT

Hakkebiff minner på mange måter om kjøttkaker, noe som gjør det utrolig enkelt å introdusere de yngste i flokken for denne godbiten. Server den med en smakfull bulgursalat og en nylagd tzatziki eller rømmedressing.

TORSDAG – LAKSEMAKI

Kos deg med enkel laksemaki denne uka. Server med wasabi, soyasaus og en liten haug med ingefær.

FREDAG – TANDOORI MED QUINOABOLLER

Her får dere en vegetarmiddag med gode, indiske smaker. Den tradisjonelle tandoorisausen passer ypperlig til de gode, hjemmelagde quinoabollene.

LØRDAG – EMPANADAS

Bytt ut lørdagstacoen med en annen meksikansk popularitet, empanadasen!

SØNDAG – CURRY PASTE PASTA

Avslutt uka med en rask middag med skikkelig gode smaker. Juster styrken selv ved å ta i mer/mindre currypaste! Kanskje er det igjen noen rester som kan gjøre lunsjen på mandag enda litt bedre?

UKENS BAKVERK – BERLINERBOLLER

Ferske Berlinerboller er noe av det beste jeg vet. Det deilige, myke bakverket fylt med søtt bringebærsyltetøy er bare helt himmelsk. Disse herlighetene er heldigvis ikke så vanskelige å lage, de krever noe konsentrasjon når du friterer de, men ellers er dette superenkelt og du sitter igjen med mange deilige Berlinerboller!

UKENS EKSTRA – TACOSNURRER

Tacosnurrer er et mettende og godt alternativ til brødskive i matboksen. Det er viktig med variasjon i matboksen til alle i husstanden og disse er også helt perfekte å fryses ned.

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: