Ukategorisert

Enkel Gryterett

1 Mins read

Denne enkle gryteretten krever minimalt med oppvask og er svært barnevennlig! Her lager du hele middagen i en gryte, og med kjente, milde smaker er denne en storfavoritt blant de yngste ved middagsbordet.

Enkel Gryterett (4-6 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 500g kjøttdeig
 • 6 dl tørr makaroni
 • 1 liten løk
 • 1 paprika
 • 100g sopp
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 ts salt
 • 1 ss pizzakrydder
 • 2 ss worcestershire saus
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 boks mais
 • 4,5dl kjøttbuljong
 • 1 glass tomatsaus
 • Smør til steking
 • Revet ost og ruccola til servering

Slik gjør du det:

 1. Varm en gryte med litt smør på medium varme.
 2. Ha kjøttdeig, finhakket løk, oppkuttet paprika og sopp i gryta. Stek i 3-5 minutter.  
 3. Rør inn worcestershire saus, finhakket hvitløk og krydder.
 4. Tilsett hakkede tomater, tomatsaus, mais (hell av vannet først) og buljong. La det koke opp.
 5. Hell i makaronien, og la det småkoke i 10-15 minutter. Rør jevnlig.
 6. Strø over revet ost og en håndfull ruccola før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef006ae1b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef006c2a7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef006d64d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: