Vegetar

Meksikansk Penne

1 Mins read

Vi slår et slag for raske middagsretter som smaker, lukter og ser godt ut! Meksikansk penne lages raskt og enkelt på rundt 30 minutter. Gode smaker som hele familien liker. I tillegg til at den korte tilberedningstiden og de enkle ingrediensene er dette en helt perfekt hverdagsrett.

Meksikansk penne

Ingredienser (4 pers.):

 • 2 løk
 • 3-400g tørr penne
 • 1 søtpotet
 • 4 hvitløksfedd
 • 3 ts chilikrydder
 • 1 ts spisskummen
 • 2 ts malt koriander
 • 1 boks mais
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 1 buljongterning
 • Ca. 2 dl vann
 • Olje til steking
 • 2 modne avokadoer til servering

Slik gjør du det:

 1. Kok opp en kjele med vann og kok pastaen som anvist på pakken.
 2. Skjær opp grønnsakene. Finhakk hvitløk og løk. Skjær søtpoteten i små terninger.
 3. Varm opp en gryte eller høy stekepanne med en god klunk olje.
 4. Stek søtpotet og løk i et par minutter. Ha i finhakket hvitløk.
 5. Bland inn alt krydderet.
 6. Hell over vann, mais og hakkede tomater. Knus buljongterningen og rør godt om.
 7. La det småkoke i cirka 15 minutter eller til sausen tykner.
 8. Hell vannet av pastaen og rør pastaen inn i sausen.
 9. Skjær avokadoene i strimler eller ønskede store biter.
 10. Server pastaen med avokado.
 11. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a776522eb9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a776524427', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a776526137', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: