Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read

På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!

Tomatsuppe har alltid vært det mest populære suppevalget til ungene. Tomatsuppe er raskt å lage og en perfekt hverdagsmiddag som er lett å lage. Men bare ren tomatsuppe kan fort bli litt kjedelig! Heldigvis kan vi pimpe opp suppa like raskt med et par enkle ingredienser.

Her får du oppskriften på en rask og sunn middag (som hele familien vil elske!) på under 30 minutter!

TIPS! Hvis du holder tilbake 2-3 dl av grønnsaksbuljongen vil du få en smakfull gryterett!

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

Ingredienser (4 pers.):

 • 1 løk
 • 1-2 spisspaprika
 • 3 hvitløksfedd
 • ½-1 stk rød chili
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 150g tørr orzo (kan erstattes med perlecouscous eller makaroni)
 • 7 dl grønnsaksbuljong
 • 10-15 kjøttboller
 • 1 pose spinat (ca. 70g)
 • Olje eller smør til steking
 • Parmesan og basilikum til servering

  Slik gjør du det:

 1. Varm litt olje i en gryte. Fres finhakket løk og spisspaprika i strimler i 5-7 minutter.
 2. Tilsett finhakket hvitløk og finhakket chili. La det surre i 1 minutt.
 3. Hell oppi hakkede tomater, grønnsaksbuljong og orzo,
 4. Kok opp og la det småkoke under jevnlig omrøring i 10-15 minutter,
 5. Rør inn kjøttbollene og spinaten. La det stå et par minutter til slik at kjøttbollene blir gjennomvarme.
 6. Server med revet parmesan og basilikum.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8614b8926', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8614b9e83', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8614bb25f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: