Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read

Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med nykokt ris!

Asiatisk biff- og løkgryte

Ingredienser (4 pers.):

 • Ca. 500g biff i strimler
 • 1 stor løk
 • 6 hvitløksfedd
 • 4-6 vårløk
 • 4 ss olje
 • Olje til steking

Marinade:

 • 2 ts maisenna
 • 2 ts soyasaus
 • 2 ts shaoxing wine

Saus:

 • 6 ss soyasaus
 • 4 ss oystersaus
 • 1 ts hvit pepper
 • 1 ts salt
 • 2 ss sukker
 • 2 ts sesamolje

Slik gjør du det:

 1. Del biffen i strimler. Bland biffen sammen olje og maisenna i en bolle.
 2. Rør sammen ingrediensene til marinaden. Ha marinaden over kjøttet, bland alt godt sammen slik at all biffen blir dekket av marinade. La stå kjølig i minst 10 minutter, gjerne over natten.
 3. Rør sammen alle ingrediensene til sausen, sett til side.
 4. Skjær løken i strimler og vårløken i større biter.
 5. Varm opp en stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene til de er gjennomstekt og sett til side.
 6. Ha litt mer olje i stekepanna. Stek løk i strimler og oppkuttet hvitløk i 2-3 minutter.
 7. Legg biffen tilbake i stekepanna.
 8. Hell over sausen. Pass på å røre alt godt sammen. La alt stå å småputre til sausen tykner. Tilsett vårløk i større biter.
 9. Server med litt sesamfrø eller finkuttet vårløk sammen med nykokt ris.
 10. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a34e767e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a34e8a7d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a34e9ecf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: