Middag

Pølsegryte ala Stroganoff

1 Mins read

En rask og enkel middag som alle i huset spiser er en drøm for mange foreldre. Etter en slitsom dag på jobben og sultne unger i heimen, er det ikke akkurat kult å starte på et to-timers prosjekt for å få til en middag.

Denne stroganoff-inspirerte pølsegryta er en slager hos både barn og voksne, og den lages på under 30 minutter. Server med ris, potetmos eller en enkel salat ved siden av, og middagen er servert!


Pølsegryte

Ingredienser:

 • 1 løk
 • 2 hvitløksfedd
 • Ca. 500 g pølser (grill- eller matpølser)
 • 2 dl kjøttbuljong
 • 4 store sjampinjong (ca. 200 g)
 • 3 ts tomatpure
 • 1 beger creme fraiche
 • 1 ts salt
 • ½ pepper

Slik gjør du det:

 1. Skjær opp pølsene og soppen i biter, og finhakk løk og hvitløk.
 2. Varm litt smør eller olje i en gryte, og stek løk, hvitløk og pølser i et par minutter.
 3. Ha oppi soppen, og la dette steke i et par minutter.
 4. Tilsett buljong, tomatpure, creme fraiche, salt og pepper. La dette så småkoke i ca. 15 minutter.
 5. Server varm med ris, potetmos eller en enkel salat til.
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f94e79ab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f94e924e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f94ea806', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: