Middag

Vårrull-bolle

1 Mins read

Rekk opp hånda alle som liker vårruller!

Personlig synes jeg vårruller er skikkelig digg. Problemet er at det tar så lang tid å lage, og at man blir så fettete på fingrene av å spise det. Heldigvis finnes retter som denne vårrull-bollen.

En vårrull-bolle er kort fortalt alt innholdet i vårrullen uten den crispy deigen rundt. Denne oppskriften er utrolig enkel, men har masse smak. Denne oppskriften kan du også selvfølgelig benytte deg av når du skal lage ordentlige vårruller!


Vårrull-bolle

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig
 • 3 ss soya saus
 • 2 hvitløksfedd
 • 3 gulrøtter
 • ½ eller 1 lite kålhode
 • ½ pk risnudler
 • 2 ts ingefær
 • ½ gurkemeie
 • ½ ts pepper
 • 1 ts salt
 • 1 ss sesamfrø

Slik gjør du det:

 1. Stek kjøttdeigen i litt olje i en dyp stekepanne eller en gryte.
 2. Rør inn presset hvitløk, soya saus og krydder.
 3. Tilsett kål i strimler og raspet gulrot, og la det steke i 10-12 minutter eller til grønnsakene er myke.
 4. Kok risnudler.
 5. Hell av vannet på risnudlene, og bland de sammen med grønnsakene i gryta/stekepanna.
 6. Strø over litt sesam, og server.  
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651390fe1371d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651390fe14d92', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651390fe161c9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: