Annet

Energibar med havre og banan

1 Mins read

Det er ikke alltid tiden strekker til. Enten man har forsovet seg, skal på trening eller barna klager for at det er litt for lenge til middag, så synes jeg det er greit å ha noe raskt og litt sunnere enn en eventyrsjokolade eller en kjærlighet i bakhånd.

Disse søte energibarene med havre og banan passer perfekt som et lite mellommåltid, en rask frokost eller ventemat mellom barnehagen og middag. De er smakfulle og metter godt en liten stund. Disse er også perfekte hvis du har et par bananer som begynner å bli litt overmodne!


Energibar med havre og banan (ca. 10 stk.)

Ingredienser:

 • 3 bananer
 • 260 g havregryn
 • 50 g valnøtter
 • 50 g solsikkefrø
 • 2 ss honning
 • 2 ts kanel
 • 1 ss olje

Slik gjør du det:

 1. Mos bananene i en bakebolle.
 2. Rør inn havregryn, hakkete valnøtter, solsikkefrø, kanel, honning og olje.
 3. Ha bakepapir i en liten ildfastform og fordel røren i formen.
 4. Stek i en forvarmet ovn på 180 grader i 20-30 minutter midt i ovnen. Til den blir gyllen på toppen.
 5. Ta ut og la den avkjøle seg helt på rist eller i formen.
 6. Skjær i passe store biter og oppbevar i en boks som er lufttett.   
You may also like
Frokost

Granolastykker med sjokolade

1 Mins read
Granolastykker med sjokolade er perfekte for de som ikke rekker frokost eller trenger en rask matbit. De er små, men mektige og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396f4c7699', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Banan- og kanelmuffins

1 Mins read
Det er fort gjort å bli sittende igjen med et par bananer som gjerne er litt for modne til at de er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396f4c9cb4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
AnnetDrikke

Fristende Skogssmoothie

1 Mins read
Smoothie passer som både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Denne friske og mettende smoothien passer perfekt nå som det begynner å bli… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396f4cc15b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: