Frokost

Granolastykker med sjokolade

1 Mins read

Granolastykker med sjokolade er perfekte for de som ikke rekker frokost eller trenger en rask matbit. De er små, men mektige og fulle av gode næringsstoffer. Også får man brukt opp et par av de gamle, gjerne litt brune bananene som ingen vil spise.

Disse granolastykkene er helt perfekte på absolutt alle måter, og ikke minst når man har barn som plutselig får en “jeg-liker-ikke-brød-eller-annen-normal-mat-periode”.

Granolastykker med sjokolade (ca. 14 stk)

Ingredienser:

 • 300 g havregryn
 • 2 modne bananer
 • 4 egg
 • 1 ss bakekakao
 • 1 ts natron
 • 1 ts kanel
 • 1 ts vaniljesukker
 • ½ ts salt
 • 80 g sirup/honning
 • 2.4 dl melk
 • Ca. 80-100 g hakket sjokolade

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 175 grader. Smør et muffinsbrett med smør eller stekefett. Det går også an å bruke muffinsformer.
 2. Mos bananene med en gaffel. Pisk inn eggene.
 3. Ha i de resterende ingrediensene og rør godt. Når røra er godt blanda så setter du den på benken i 5-10 minutter slik at havregrynene får est ut og trukket til seg mer væske.
 4. Fordel massen ut i formene.
 5. Sett midt i ovnen i 30 minutter.
 6. La avkjøle seg på rist eller på muffinsbrettet. Oppbevar i en tett pose eller boks, gjerne litt kjølig.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a710d04e00', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a710d0611b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a710d073ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: