Kaker og Dessert

Banan- og kanelmuffins

1 Mins read

Det er fort gjort å bli sittende igjen med et par bananer som gjerne er litt for modne til at de er hyggelig å spise. Heldigvis kan du finne på mye forskjellig med disse overmodne. I tillegg til superenkle bananlapper til frokost digger vi i heimen også disse enkle, søte banan- og kanelmuffinsene!

Banan- og kanelmuffins (ca. 16 muffins)

Ingredienser:

 • 140 g sukker
 • 1 dl nøytral olje
 • 2-3 små bananer
 • 2 egg
 • 315g mel
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver
 • 2 ts kanel

Topping:

 • Ca. 30 g smeltet smør
 • Sukker til å strø på

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 175 grader. Gjør klar to muffinsbrett med muffinsformer.
 2. Skrell og mos bananene godt. Jeg liker å mose ut de fleste klumpene, men vil du ha litt tydeligere bananklumper så moser du den grovt.
 3. Pisk sammen egg, sukker og olje i en bakebolle.
 4. Rør inn banan og vaniljesukker.
 5. Tilsett mel, kanel og bakepulver litt etter litt til du har en tykk røre.
 6. Fordel røren i muffinsformene.
 7. Stek midt i ovnen i cirka 15 minutter. Stikk en kakestikker gjennom for å se at den er gjennomstekt.
 8. La avkjøle i et par minutter.
 9. Smelt smøret. Dypp muffinstoppen forsiktig i smøret og strø over sukker.
 10. Server med en gang.
 11. Nyt!  
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df938b7c3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

JuleCupcakes

1 Mins read
Ønsker du å lage noe annet enn den tradisjonelle julebaksten i år? Prøv disse saftige og gode muffinsene med smak av jul!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df939045e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplepai Cupcakes med eplefyll

2 Mins read
Lukten av varmt eple blandet med kanel er en av de beste luktene som finnes. Eplekake og eplepai er to must-haves når… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df9394e57', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: