Frokost

En skikkelig god yoghurt

1 Mins read

Frokost er til for å nytes. Enten man nyter den stille og rolig ved frokostbordet, når man kommer på jobben eller i hånda løpende på vei til bussen. Hva denne frokosten består av pleier jeg ofte å ikke tenke så mye på (så lenge det ikke blir potetgull og iskrem hver eneste dag). Som småbarnsmor kan jeg med hånda på hjertet si at jeg både forstår og ser tidspresset om morgningen til alle der ute. Her kan frokosten variere fra en yoghurtpose i hånda på vei til barnehagen, 3 brødskiver på rappen eller en skikkelig god omelett.

På topp 3 står derimot brødskiver, havregrøt og yoghurt! En skål med yoghurt kan være to ting; enten bare en skål med yoghurt eller en skikkelig god skål med yoghurt. (Skål kan forøvrig også byttes mot en boks hvis du skal ha den med på farten, bare husk at boksen burde være tett og ta en pose utenpå). En skikkelig god skål med yoghurt er en skål full av godsaker i tillegg til yoghurt, og her kommer vår favorittoppskrift på akkurat det:


Breakfast Bowl

Ingredienser:

  • 4 ss granola
  • 1 neve bjørnebær
  • 1 neve bringebær
  • 1 neve blåbær
  • 1-2dl vaniljeyoghurt

Slik gjør du det:

  1. Ha yoghurten i en skål.
  2. Topp med resten av godsakene på ingredienslista.
  3. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137af244f7a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Potetpannekaker

1 Mins read
Å bruke opp matrestene er noe som gagner både miljøet og lommeboka. Vi pleier ofte å sitte igjen med et par poteter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137af246634', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Herlig Hverdagsbrød

1 Mins read
Brød er nok det de aller fleste av oss spiser og/eller serverer opptil flere ganger i uka. Det finnes utrolig mange brødsorter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137af247e0b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: