En skikkelig god yoghurt

304

Frokost er til for å nytes. Enten man nyter den stille og rolig ved frokostbordet, når man kommer på jobben eller i hånda løpende på vei til bussen. Hva denne frokosten består av pleier jeg ofte å ikke tenke så mye på (så lenge det ikke blir potetgull og iskrem hver eneste dag). Som småbarnsmor kan jeg med hånda på hjertet si at jeg både forstår og ser tidspresset om morgningen til alle der ute. Her kan frokosten variere fra en yoghurtpose i hånda på vei til barnehagen, 3 brødskiver på rappen eller en skikkelig god omelett.

På topp 3 står derimot brødskiver, havregrøt og yoghurt! En skål med yoghurt kan være to ting; enten bare en skål med yoghurt eller en skikkelig god skål med yoghurt. (Skål kan forøvrig også byttes mot en boks hvis du skal ha den med på farten, bare husk at boksen burde være tett og ta en pose utenpå). En skikkelig god skål med yoghurt er en skål full av godsaker i tillegg til yoghurt, og her kommer vår favorittoppskrift på akkurat det:


Breakfast Bowl

Ingredienser:

  • 4 ss granola
  • 1 neve bjørnebær
  • 1 neve bringebær
  • 1 neve blåbær
  • 1-2dl vaniljeyoghurt

Slik gjør du det:

  1. Ha yoghurten i en skål.
  2. Topp med resten av godsakene på ingredienslista.
  3. Nyt!
Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: