Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Jump to Recipe

Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn fantasien som stopper deg fra i å finne ut hva du skal ha i den. Som oftest er det vanlig omelett med ost og skinke eller omelett med restene fra grønnsaksskuffen som har dominert på mitt kjøkken.

MEN for et par uker siden introduserte jeg ungene for omelett bakt i ovnen. Slik at den glir høy og fluffy. Det ble en skikkelig suksess! Nå lager jeg gjerne en ildfast form med omelett hver søndag som jeg skjærer opp i ruter og har stående i kjøleskapet. Omelett-rutene er ypperlige som en rask frokost, mellommåltid eller som tilbehør i matpakka til ungene!


Ovnsbakt omelett med bacon

Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course Breakfast, lunch, snacks
Servings 6 pers.

Ingredients
  

 • 6 stk egg
 • 4 ss melk
 • 1/2 ts bakepulver
 • 3-4 ss gressløk
 • 100-150 g bacon
 • 100 g ost (kan sløyfes)

Instructions
 

 • Sett stekeovnen på 200 grader. Smør en liten ildfast form.
 • Del baconet i biter. Stek det i en stekepanne til det blir så sprøtt som du ønsker det. Ha det over i en skål med litt tørkepapir for å renne av fettet.
 • Rør sammen egg, melk og bakepulver.
 • Ha i revet ost og finklippet gressløk.
 • Hell røren over i den ildfaste formen.
 • Stek i 15-20 minutter midt i ovnen.
 • Avkjøl et par minutter før servering. Oppbevar i lufttett boks i kjøleskap.
 • Nyt!
Keyword egg, frokost, omelett
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a76e676860', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a76e677f44', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a76e6791c8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: